1. Se spala salata si se usuca intr-un prosop, se taie o portocala rondele sau semiluna o parte se amesteca cu salata iar o parte decor.
2. Separat se amesteca 1 lg ulei masline cu putin otet balsamic si sare dupa gust si sucul celeilalte portocale.
3. Se toarna peste salata se amesteca, se decoreaza cu portocalele puse deoparte e voila salata se serveste! (merge bine cu gratar)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii