Se spala carnea, se condimenteaza cu sare si piper, se taie in bucati mici, de 1cm latura si se pune pe gratar sau in teflon la prajit cam 10 minute, amestecandu-se din cand in cand; Separat se spala, se curata, se taie in jumatate pe lat si se fierbe fasolea verde in apa cu sare, se scurge si se raceste; Pe un platou se pun felii de salata, frunze de patrunjel, fasolea verde si rosiile taiate in sferturi sau rondele;
Se pun pe deasupra bucatile de pui si se stropeste totul cu ulei, eventual piper.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii