Se prepara asa:
Se spala foile de salata si se lasa la scurs. In acest timp se prepara sosul astfel: se sfarama galbenusurie de oua (cu ajutorul unei furculite), se adauga sare, piper, mustar. Se amesteca cu o lingura de lemn si se adauga uleiul putin cate putin. Se adauga apoi ceapa tocata marunt si zeama de lamai.
Foile de salata se aseaza pe o farfurie si peste ele se toarna sosul de oua. Se presara patrunjel verde tocat si se orneaza cu albusurile de oua taiate felii.
Pentru iubitorii de legume, se recomanda adaugarea sosului Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi care imbogateste gustul salatei de oua.
Este o reteta ideala pentru situatiile in care te afli in criza de timp.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii