autor:

Vekas

» » Salate

SALATA VITAMINIZANTA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
2 capatini de salata lollo rosso,, 3 bucati salata radicchio,, 300g, branza feta,, 4 gulii mici,, 2 castraveti de sera,, 200g.rosii,, 200g.ciuperci de balegar,, 2 legaturi de ridichi rosii,, 2 lamai,, 2 ardei grasi rosii,, 2 ardei grasi verzi,, 4 dl. iaurt,, 1/2 manunchi de marar,, 1 pachet Knorr salad Dressing tzatziki

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Cele doua sortimente de salata se spala bine si se centrifugheaza pentru a se indeparta toata apa.Apoi, se rupe bucati cu mana.
2.Ciupercile , guliile si ridichile se curata si se spala.Ciupercile se taie felii.Guliile si ridichile se taie cubulete.Tot cubulete se taie branza feta,ridichile, castravetii,ardeii si rosiile.Toate legumele se pun intr-o salatiera.
3.Iaurtul se amesteca cu mararul tocat marunt,putina sare,sucul de lamaie,continutul pachetului Knorr Salad Dressing tzatziki si acest sos se toarna peste legume, se amesteca usor, se orneaza cu felii de lamaie si fire de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA VITAMINIZANTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata mixta cu pasta de susan- specifica  tarilor arabe

Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe

Se taie marunt toate vegetalele. Intr-un bol se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se adauga

8 voturi    5 comentarii
15 min
Salate de legume
Vinete gratinate

Vinete gratinate

1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc. 2. Se pune

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Cele doua tipuri de salata si feta dau , cu adevarat, o savoare deosebita preparatului.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Buna salata, cu cele 2 tipuri de salata!

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Asta da salata!!!Intr-adevar, dupa ingredientele folosite chiar este vitaminizanta.Trebuie sa o prepar.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 capatini de salata lollo rosso,
  • 3 bucati salata radicchio,
  • 300g
  • branza feta,
  • 4 gulii mici,
  • 2 castraveti de sera,
  • 200g.rosii,
  • 200g.ciuperci de balegar,
  • 2 legaturi de ridichi rosii,
  • 2 lamai,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 4 dl. iaurt,
  • 1/2 manunchi de marar,
  • 1 pachet Knorr salad Dressing tzatziki

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Cele doua tipuri de salata si feta dau , cu adevarat, o savoare deosebita preparatului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete fara coacere (idee Doina)