Intr-un castron se faramiteaza branza cu o lingura de lemn.Treptat se adauga iaurtul, laptele batut/smantana, zaharul, sucul de lamaie, mararul, sare si piper, formand un sos.
In sos se amesteca puiul, mazarea, merele, strugurii, telina, nucile si cuburile de paine pana sunt bine imbibate in sos.
Se pune salata intr-un castron si se serveste cu paine cu seminte (de preferinta).
Este o salata satioasa care imbina gustul sarat cu cel dulce. Eu am facut salata la ziua sotului si a avut un real succes.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii