autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Salau in sos

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
2 fileuri de salau,250g unt, lapte, linguri de faina,500g cartofi,marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileurile se taie bucati si se pun la fiert.Cand au fiert bucatile de peste se pun intr-o tava unsa cu unt.Faina se amesteca bine cu laptele,sa nu ramana cocoloase,se pune la foc si se da un clocot.Se pune unt,se amesteca bine si se toarna peste peste.Se da totul la cuptor 20 minute.Se serveste cu cartofi natur presarati cu marar tocat
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Şalăul era deja curăţat de solzi, intestine şi spălat bine, încă de pe vremea când am sosit

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI

FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI

Dovleceii, ardeiul gras, ciupercile se taie marunt, dupa care se gatesc in tigaie cu putin ulei de

4 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fileuri de salau,250g unt, lapte, linguri de faina,500g cartofi,marar tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PANGASIUS PANE