Se curata pestii de solzi si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta cu servet absorbant. Condimentati-i si lasati-i sa stea la rece cel putin 20 minute.
Intre timp curatati cartofii, spalati-i si taiati-i pai. Puneti cartofii la prajit si pestii pe gratar. Curatati usturoiul si preparati un mujdei sau sos de usturoi. Taiati cateva felii de lamaie, iar cu ce ramane faceti suc de lamaie.
Intoarceti pesti pe gratar, dupa 7-8 minute, si lasati-i pana se rumenesc frumos. Puneti pe farfurii pestii, cartofi, stropiti cu suc de lamaie, garnisiti cu felii de lamaie si verdeata si asezonati cu mujdei sau sos de usturoi.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii