Se spala bne rosiile,se taie bucatele si se pun intr-o oala la fiert circa 20 minute. Se iau de pe foc si se trec pin sita si se pun in tigaie din nou la fiert cam jumatate de ora, dupa care adaugam cateii de usturoi. Se mai lasa inca jumatate de ora sa fiarba si se pune patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul. Se mai dau cateva clocote iar la sfarsit se pun catva linguri de ulei de masline. Se serveste cu paste sau se unge batul de pizza.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii