autor:

Fara foto

» » Sosuri

Salsa picante

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
200 ml supa de pui, 3 ardei iuti, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, sare, 6 linguri de patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb 15 min supa de pui si ardeii, ceapa si catelul de usturoi, toate tocate. Se aduga sare si lingurile de patrunjel tocat. Un sos pentru fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci

Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci

Amesteca coaja rasa de la 1 lamaie verde si zeama de la 2 lamai verzi cu mierea, ghimbirul macinat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Gomboti( galuste) din paine

Gomboti( galuste) din paine

Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte. Dupa ce s-a racit se adauga celelalte

6 voturi    3 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat