Prima data am pregatit gogoselele.Intr-un bol am dizolvat drojdia cu 1 lingura de lapte si 1 lingurita de zahar.Intr-un castron amestecam separat faina cu restul de lapte,zahar,unt,sare,scortisoara si 1 lingurita de esenta de lamaie.Adaugam ouale,amestecam iar apoi adaugam drojdia dizolvata.Amestecam bine pana se omogenizeaza,iar apoi formam o bila si o lasam la crescut 40 minute.Apoi intindem aluatul pana se face din el o foaie groasa de un deget iar apoi cu un pahar decupam forma pentru gogosi.Se incinge baia de ulei si se lasa aproximativ 5 minute.Se scot pe servetele absorbante si se pudreaza cu zahar. Gogosile au iesit mai mult de 2 portii si astfel am mai mancat si seara.
Pentru sandvici am folosit paine integrala pe care am lasat-o pe o parte si alta in prajitorul de paine.Am uns o felie cu o lingura de maioneza dupa care am pus oul taiat feliute.cascavalul,sunculita si feliutele de castravete.apoi am pus celalalta feliuta deasupra.Pofta buna tuturor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii