Carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie cu sarea, coriandrul, catelul zdrobit, coaja de lamaie si uleiul vegetal. Se amesteca bine. Se lasa puiul in sos pret de 30 de minute. Se amesteca din cand in cand. In tot acest timp se pregateste cuptorul. Pe gratarul incins, carnea se tine 3-4 minute pentru fiecare parte.
La final, se ia carnea si se asaza pe paine cu felii de rosie si de salata verde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii