Sandvis gustos

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sandvis gustos

Ingrediente

  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 ceapa alba cat o nuca
  • 1 rosie mica
  • cateva firicele de varza
  • 2 felii branza topita Hochland
  • 1 felie sunca de praga sau muschi file
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune putin ulei la incins intr-o tigaie mica. Ceapa se taie marunt si sa caleste. Oul se bate intr-un castron cu un praf de sare apoi se adauga in tigaie peste ceapa.

Atentie ! Omleta nu se amesteca ci se lasa la rumenit si se intoarce pe partea cealalta cand capata o culoare usor maronie.

Peste felia de paine se adauga feliile de branza topita, apoi se aseaza cu grija omleta, felia de sunca, firicelele de varza si cateva felii de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise