autor:

Camelia

» » Sandviciuri

Sandvis in chifla

Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2016

Ingrediente
250 g carne de porc tocata, 7 cartofi, 4 lingurite de mustar, 2 lingurite de ketchup, 2 linguri de maioneza, 1 ceapa, 1 castravete acru, 2 felii de cascaval, 2 chifle, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa curatam cartofii de coaja,ii spalam si ii taiem pai.Urmatorul pas consta in stergerea cartofilor cu hartie absorbanta. Punem peste cartofi sare dupa gust, iar apoi ii punem intr-o oala si ii prajim in baie de ulei.Prajim cartofii la foc potrivit.

Cand sunt gata ii scoatem pe hartie absorbanta ca sa eliminam excesul de ulei. Taiem ceapa rondele, punem un praf de sare, o lingura de otet, amestecam si lasam deoparte.

Daca doriti sa faceti maioneza de casa trebuie sa folositi 1 galbenus crud si unul fiert.Le pisam iar apoi turnam ulei putin cate putin si amestecam pana facem cantitatea de maioneza dorita. Eu am facut 2 linguri.

Punem 1 lingurita de mustar si cate un varf de piper si sare peste carnea de porc si o amestecam. Din compozitie formam 2 bile, pe care apoi le-am turtit. Incingem tigaia iar apoi punem cele 2 chiftele de carne in tigaie iar deasupra ungem cu cate o lingurita de mustar fiecare chiftea.Trebuie lasate cam 2 minute pe fiecare parte,iar apoi le intoarcem pe celalalta parte si le ungem cu mustar. Le mai lasam 2 minute dupa care ii intoarcem si ii ungem din nou cu mustar.Scoatem chiftelele pe farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval. Incalzim chiflele in tigaie.

La baza chiflei punem 1 lingura de maioneza, apoi ceapa, chifteaua de porc,o jumate de lingurita de mustar si ketchup si feliute de castravete murat.La final punem capacul. Servim cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis in chifla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Hamburger pregatit in casa

Hamburger pregatit in casa

Chiflele: Incalzim apa sa fie calduta. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol

8 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Sandviciuri
Burrito

Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Sandviciuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g carne de porc tocata
  • 7 cartofi
  • 4 lingurite de mustar
  • 2 lingurite de ketchup
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 ceapa
  • 1 castravete acru
  • 2 felii de cascaval
  • 2 chifle
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia
Mini cupcakes

Mini cupcakes

Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Intr-o craticioara punem la incalzit laptele. Adaugam si untul. Amestecam usor pana se topeste untul

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Baclava inghetata

Baclava inghetata

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cu pastrama de vita Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Veggie Burgers Veggie Burgers

Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, calim ceapa taiata in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Sendvish special(de bun)