Sandvis Puisorul vesel,Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul
Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul.
Rosia se decojeste si se taie rondele, apoi se aseaza peste snitel.
Castravetele se curata de coaja si se taie felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si se adauga cealalta felie de paine.
Se taie frunza de salata ramasa, la fel ca pe prima, si se pune peste paine.
Oul se curata de coaja, se taie la baza si se aseaza peste salata.
Din maslina se formeaza ochii si aripile, din morcov - ciocul, iar din varful ardeiului - barbia si creasta, toate acestea cu ajutorul unu cutit cu lama foarte subtire si ascutita. Ele se fixeaza, crestand oul si impingandu-le in el (in afara de creasta).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii