Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:
Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt. După ce s-a rumenit bine, scoate-l pe o farfurie și lasă-l la odihnit.
Curăță și feliază subțire ceapă roșie. În aceeași tigaie, pune ceapa la rumenit și condimenteaz-o cu sare și piper. Adaugă puțin oțet balsamic și lasă ceapa să se caramelizeze frumos. Spre final, adaugă crema de brânză pentru o consistență cremoasă și amestecă puțin cât să se uniformizeze. Scoate-o apoi într-un bol.
Așază pe o felie de pâine câteva felii de mozzarella și brânză gorgonzola, apoi presează deasupra cealaltă felie de pâine. Stropește cu o lingură de ulei de măsline sandwichul format și prăjește-l pe ambele părți, în tigaia încinsă ca să se topească brânzeturile.
Feliază mușchiul de vită și așază feliile de carne între cele două felii de pâine garnisite cu brânză. Așază ceapa caramelizată peste carne și presează la loc felia de pâine.
Sandwichul este gata pentru a fi servit.
Este excelent de gustos și te va cuceri prin combinația de gusturi și texturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii