Painea se taie pe jumatate si daca se doreste se rumeneste putin la toaster.Intre timp se pregateste sosul.Intr-un vas de blender,se adauga oul,un praf de sare,usturoiul curatat si uleiul.Se bate bine cu blenderul.Ca sa nu se taie ca la maioneza,se tine blenderul nemiscat timp de cateva secunde la viteza mare pana devine un sos omogen si consistent..Se adauga 1,2 linguri de sos pe fiecare jumatate de paine,jumatate din cantitatea de hamsie,frunzele de salata,feliile de rosie si restul de hamsie.Se acopera cu cealalta jumatate de paine si se serveste.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii