Ungem ficare felie de paine in parte cu crema de branza din belsug.Presaram boia si ceapa(doar foile) taiata marunt.Urmeaza cate 2 felii de muschi file, o felie de cascaval afumat(eu am folosit cascaval feliat) si apoi cate 2-3 rondele de rosie.Condimentam cu piper si trecem la asamblarea turnuletului punand una peste alta feliile.Asezam turnuletul intr-un capac de yena de la un vas si dam la cuptor circa 10-15 min.
Este traznet de bun!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii