autor:

patronik

» » Mancaruri cu peste

Saramura de crap

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
- 1 crap, , - sare, , - usturoi, , - ardei iute,, - patrunjel,, - cimbru,, - 2-3 rosii, , - 2-3 ardei capia

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se cresteaza pe spate in 3-4 locuri. Se sareaza bine si se lasa sa stea asa 30 min.Se pune apoi pe gratar sau pe o tabla pe care s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se frige pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie adanca, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati de coaja si taiati fasii. Deasupra se adauga multa apa calda, in care s-a pus putin mujdei de usturoi, cimbru si un ardei iute intreg.Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Se curata pesti de intestine si branhii, se spala, se imbraca abundent cu sarea grunjoasa.Gratarul

4 voturi    3 comentarii
40 min
Fripturi
Saramura de crap

Saramura de crap

Se curata capatana bine la urechi de branhii,se spala.Se taie pestele se portioneaza si punem la

13 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • - 1 crap
  • - sare
  • - usturoi
  • - ardei iute,
  • - patrunjel,
  • - cimbru,
  • - 2-3 rosii
  • - 2-3 ardei capia

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor