Se curata macroul si se taie pe sira spinarii. Se pune intr-un vas cu sare si se lasa putin. Intre timp se pune cam 1 litru de apa la fiert cu o lingurita de sare si se curata 5 catei de usturoi se taie marunt si se pun in apa. Se iau doua rosii si un ardei gars care se taie si se pun si ele in apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.
Intre timp se pune pe gratar macroul si se prajeste. Cand este gata, se pune intr-un vas (platou) si deasupra se toarna saramura obtinuta. Peste tot se pune verdeata taiata marunt. Se lasa vreo 10 min sa se linisteasca si apoi se serveste.
Se poate servi atat cald, cat si rece

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii