autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Saramura de macrou

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
macrou, rosii, usturoi, ardei gras, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

35 voturi

Mod de preparare

Se curata macroul si se taie pe sira spinarii. Se pune intr-un vas cu sare si se lasa putin. Intre timp se pune cam 1 litru de apa la fiert cu o lingurita de sare si se curata 5 catei de usturoi se taie marunt si se pun in apa. Se iau doua rosii si un ardei gars care se taie si se pun si ele in apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.
Intre timp se pune pe gratar macroul si se prajeste. Cand este gata, se pune intr-un vas (platou) si deasupra se toarna saramura obtinuta. Peste tot se pune verdeata taiata marunt. Se lasa vreo 10 min sa se linisteasca si apoi se serveste.
Se poate servi atat cald, cat si rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestele trebuie curatat, spalat, iar capul si coada trebuie eliminate. Se taie pestele in doua pe

2 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Frigem macroul taiat in 2 si presarat cu amestecul pentru gratar si cu sare mare . Coacem rosiile

46 voturi    6 comentarii
5h 30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • cornel moldoveanu , 03 iulie 2010

    toate retetele trebuie sa cuprinda si calorii ,hidrati, proteine, lipide, etc

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

35 voturi

Ingrediente

  • macrou
  • rosii
  • usturoi
  • ardei gras
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

cornel moldoveanu

toate retetele trebuie sa cuprinda si calorii ,hidrati, proteine, lipide, etc

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Macrou marinat