autor:

» » Mancaruri cu peste

SARAMURA DE PESTE

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
4 pastravi, 2 ardei grasi, 4 rosii, 5 catei de usturoi, 1 telina, 200g sare grunjoasa, frunze de telina pt decor

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pune sarea la incins pe o tabla de copt. Curata pestele, taie-i capul si coada, apoi pune-l la copt pe sarea incinsa, intorcandu-l cu grija pe ambele parti. Cand carnea s-a albit, pune-l pe o farfurie si spala sarea de pe piele, apoi aranjeaza-l taiat in portii pe un platou. Curata telina si pune-o la fiert in 1/2 kg apa cu sare. Cand s-a fiert, adauga si rosiile taiate cubulete, usturoiul si ardeii feliute, da in 2 clocote si toarna totul peste peste. Decoreaza cu frunze proaspete de telina. Daca iti place sa mananci mai picant, adauga felii de ardei iute. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "SARAMURA DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Curatam peste si il spalam bine. Il presaram cu sare apoi il trecem prin malai si il asezam pe gratarul

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete la gratar
Saramura de peste cu maioneza

Saramura de peste cu maioneza

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari

4 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Eu adaug si niste legume pe linga telina si rosii( morcov si fasole verde)

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 1 telina
  • 200g sare grunjoasa
  • frunze de telina pt decor

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Eu adaug si niste legume pe linga telina si rosii( morcov si fasole verde)

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Dorada umpluta pe pat de legume