Pune sarea la incins pe o tabla de copt. Curata pestele, taie-i capul si coada, apoi pune-l la copt pe sarea incinsa, intorcandu-l cu grija pe ambele parti. Cand carnea s-a albit, pune-l pe o farfurie si spala sarea de pe piele, apoi aranjeaza-l taiat in portii pe un platou. Curata telina si pune-o la fiert in 1/2 kg apa cu sare. Cand s-a fiert, adauga si rosiile taiate cubulete, usturoiul si ardeii feliute, da in 2 clocote si toarna totul peste peste. Decoreaza cu frunze proaspete de telina. Daca iti place sa mananci mai picant, adauga felii de ardei iute. POFTA BUNA!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii