Se curata pestii(in cazul in care nu sunt cumparati gata curatati), se despart in doua pe lungul coloanei vertebrale, apoi fiecare jumatate se portioneaza dupa preferinte. Se sareaza bucatile de peste si se lasa sa stea aprox 20 de minute pentru a patrunde sarea.
Intre timp, se pregateste intr-o cratita mai mare zeama de saramura. Se pun aprox 1,5l apa rece in care se adauga boia, piper, sare, ardeiul iute si frunzele de patrunjel tocate marunt.
Dupa cele 20 minute, se prajeste pestele pe gratar si pe masura ce este gata, fiecare bucata de peste se scufunda in saramura pregatita, imediat dupa luarea de pe gratar.
Se lasa totul sa se \"odihneasca\" aprox 1 ora pentru a se intrepatrunde mirodeniile. Se poate servi cu mamaliguta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii