Saramura de pui cu mamaliguta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Saramura de pui cu mamaliguta

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui si/sau piept de pui,
  • 2 rosii,
  • 1 ardei iute,
  • usturoi pisat,
  • cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei optional.

Mod de preparare

Se frige carnea pe gratar si rosiile. In acest timp se prepara saramura: 500 gr apa calda, usturoiul pisat, sare, cimbru, rosiile coapte si curatate, boiaua de ardei. Cand este gata carnea, se pune in saramura si se pun impreuna pe foc 5-10 minute. Se serveste cu mamaliga calda si ardei iuti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor