autor:

atelierul de retete

» » Mancaruri cu peste

Sardine in stil marocan

Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 05 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 05 mai 2015

Ingrediente
1/2 kg de sardine, 2 sau 3 catei de usturoi, 1 lingura de chimen, 1 lingura de pudra de chili, 1 lingura de paprika, 1 legatura de coriandru, 1 lingurita de sare si una de piper, 1/2 pahar de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem de tot) si scoatem scheletul. Asezam sardinele deschise pe o farfurie.

Amestecam usturoiul pisat, cu coriandrul si condimentele si turnam putin cate putin uleiul de masline pana obtinem consistenta unei paste.

Luam o sardina deschisa, o ungem pe "interior" cu aceasta pasta si o inchidem, revenind la forma ei initiala . Presaram putina faina deasupra si sunt gata de prajit in ulei incins.

Pofta buna! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine in stil marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod cu lamaie

File de cod cu lamaie

Pestele se spala, se presara cu sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in

0 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Rulouri din File de Pangasius

Rulouri din File de Pangasius

Se pun cartofii la fiert, se toaca ciupercile si morcovii bare foarte subtiri, aceste legume, precum

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg de sardine
  • 2 sau 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de chimen
  • 1 lingura de pudra de chili
  • 1 lingura de paprika
  • 1 legatura de coriandru
  • 1 lingurita de sare si una de piper
  • 1/2 pahar de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de atelierul de retete
Scoici St.Jacques cu trufe

Scoici St.Jacques cu trufe

Se pune untul in tigaia usor incalzita. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pun scoicile. Se

0 voturi    2 comentarii
10 min
Retete de Craciun
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Tort Mont Blanc

Tort Mont Blanc

Decor braduti: Taiati cu un cutit zimtat diverse inaltimi de cornete. Cu grija, pentru ca sunt fragile.

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de merlucius cu legume