autor:

atelierul de retete

» » Mancaruri cu peste

Sardine in stil marocan

Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 05 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 05 mai 2015

Ingrediente
1/2 kg de sardine, 2 sau 3 catei de usturoi, 1 lingura de chimen, 1 lingura de pudra de chili, 1 lingura de paprika, 1 legatura de coriandru, 1 lingurita de sare si una de piper, 1/2 pahar de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem de tot) si scoatem scheletul. Asezam sardinele deschise pe o farfurie.

Amestecam usturoiul pisat, cu coriandrul si condimentele si turnam putin cate putin uleiul de masline pana obtinem consistenta unei paste.

Luam o sardina deschisa, o ungem pe "interior" cu aceasta pasta si o inchidem, revenind la forma ei initiala . Presaram putina faina deasupra si sunt gata de prajit in ulei incins.

Pofta buna! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine in stil marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor foarte bun

Peste la cuptor foarte bun

Spalam bine pestii (trebuie sa fie intregi), ii uscam cu hartie, punem sare intr-o tava de un deget

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg de sardine
  • 2 sau 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de chimen
  • 1 lingura de pudra de chili
  • 1 lingura de paprika
  • 1 legatura de coriandru
  • 1 lingurita de sare si una de piper
  • 1/2 pahar de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de atelierul de retete
Scoici St.Jacques cu trufe

Scoici St.Jacques cu trufe

Se pune untul in tigaia usor incalzita. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pun scoicile. Se

0 voturi    1 comentariu
10 min
Retete de Craciun
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Tort Mont Blanc

Tort Mont Blanc

Decor braduti: Taiati cu un cutit zimtat diverse inaltimi de cornete. Cu grija, pentru ca sunt fragile.

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Dorada Sambar