Pentru cine nu are forma speciala de sarlota, se pun piscoturi inmuiate in sirop in interiorul unei forme rotunde.
Pentru cine nu are forma speciala de sarlota, se pun piscoturi inmuiate in sirop in interiorul unei forme rotunde pe pereti si pe fundul formei de asemenea.
Intr-un castron, se amesteca iaurtul cu zmeura, lasand cateva pentru decor, se pune iaurt in forma peste piscoturi, se acopera cu alte piscoturi inmuiate, iar iaurt si tot asa pana se termina, ultimul strat fiind de piscoturi.
Se pune deasupra direct pe piscoturi o farfurie si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se scoate farfuria, se trece usor de jur imprejur cu un cutit, apoi se pune deasupra un platou si se rastoarna.
Se toarna deasupra un topping, eu am avut de caramel, apoi se orneaza cu fructe, se taie si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii