Pentru cine nu are forma speciala de sarlota, se pun piscoturi inmuiate in sirop in interiorul unei forme rotunde.
Pentru cine nu are forma speciala de sarlota, se pun piscoturi inmuiate in sirop in interiorul unei forme rotunde pe pereti si pe fundul formei de asemenea.
Intr-un castron, se amesteca iaurtul cu zmeura, lasand cateva pentru decor, se pune iaurt in forma peste piscoturi, se acopera cu alte piscoturi inmuiate, iar iaurt si tot asa pana se termina, ultimul strat fiind de piscoturi.
Se pune deasupra direct pe piscoturi o farfurie si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se scoate farfuria, se trece usor de jur imprejur cu un cutit, apoi se pune deasupra un platou si se rastoarna.
Se toarna deasupra un topping, eu am avut de caramel, apoi se orneaza cu fructe, se taie si se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii