1. Se inmoaie gelatina in 100 ml de apa rece timp de 1/2 ora.
2. Bananele, capsunele si para curatata se introduc in blender cu zaharul, laptele si zaharul vanilat si se mixeaza bine pana se omogenizeaza totul.
3. Dupa jumatate de ora gelatina se aseaza pe foc pe baie de aburi sa se dizolve, avand grija sa nu o fierbem.
4. Se lasa gelatina la racit, iar cand este calduta se toarna peste amestecul din blender si se mai mixeaza putin.
5. Se toarna amestecul intr-o forma si se orneaza cu fructe.
6. Se da la rece pentru cateva ore pentru a se intari.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii