Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 6 mandarine pentru crema
  • 600 gr smantana
  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 vanilii
  • 3 linguri coniac
  • 600 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt
  • 6 mandarine pentru decor

Mod de preparare

Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte bun.

Intr-o cratita inalta punem piscoturi.

Crema de mandarine:

Curatam mandarinele. Le punem in blender si le facem crema.

In bolul de la mixer adaugam crema de branza si iaurt si amestecam 5 minute. Adaugam si crema de mandarine si amestecam bine. Adaugam vanilia si coniac si amestecam.

Frisca:

Amestecam smantana cu zahar pudra.

Punem crema de mandarine in cratita cu piscoturi. Adaugam frisca si mandarine. Lasam la rece 3-4 ore. Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni