- Se pune gelatina in lapte si se lasa o jumatate de ora pana se inmoaie.
- Apoi incalzim laptele pana se dizolva complet gelatina dupa care adaugam mierea si zeama de lamaie si amestecam pana se ingroasa.
- Sarlota o lasam sa se raceasca apoi o decoram cu capsuni.
Se pune si un pic de suflet.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii