autor:

Bya_Ralu

» » Mancaruri cu carne

Sarmale cu carne de pui in vas de lut

Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2017

Ingrediente
1 varza murata potrivita, 500 g carne tocata de pui, 1 ceapa alba, 2 linguri orez, 1 bucata mica de kaizer, 1 lingura de bulion, vegeta/piper/cimbru/boia dulce, 4 foi de dafin, ulei de masline, apa

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se pune intr-un castron, se amesteca cu ceapa tocata marunt, orezul spalat si scurs de apa si condimentele.



Se desfac cu grija frunzele de la varza murata si se taie cotorul.



Se ruleaza frunzele de varza umplute cu compozitia din carne de pui si se asaza in vasul de lut peste putina varza tocata marunt.



Intre sarmale, se pun cuburi si felii de kaizer.



Se stropesc cu ulei de masline si se pune un pahar de apa, se acopera cu capac si se da la cuptorul preincalzit pentru 1 ora.



Se scot, se pune bulionul subtiat cu apa, si intoarcem sarmalele pe partea cealalata, completam cu apa daca este nevoie si mai lasam inca 1 ora la cuptor.



Testam daca este gata varza ,daca nu, se mai lasa la cuptor pana aceasta se inmoaie.



Se servesc calde cu mamaliguta si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de pui in vas de lut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta,

10 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de

17 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 varza murata potrivita
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri orez
  • 1 bucata mica de kaizer
  • 1 lingura de bulion
  • vegeta/piper/cimbru/boia dulce
  • 4 foi de dafin
  • ulei de masline
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Bya_Ralu
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare.

5 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei cu mamaliguta