Fierbem cele 2 capatani de varza in apa cu sare pana sant pe jumatate gata. Desfacem foile una cate una, iar cotorul il dam prin razatoarea mica. Calim ceapa tocata marunt si morcovul dat prin razatoare in 50 g unt, punem peste cotorul de varza dat prin razatoare, 2 linguri de smantana si 4 de zeama de leguma si inabusim frumusel.Amestecam totul ( cand s-a racit ) cu ouale crude, orezul fiert, verdeata tocata untul ramas, sare, piper, boia. Rasucim foile de varza peste care am pus umplutura si formam sarmalele. In oala de coacere asezam cateva foi de varza , pe care punem estetic sarmalele. Turnam deasupra sosul de smantana , preparat din smantana, faina si supa de legume si dam la cuptor. POFTA BUNA !!!! Maxima : Cinstit lucru e sa stai alaturi de un prieten, e insa si mai frumos sa stai de partea adevarului. ( J. KOCHANOWSKI )
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii