Reteta de sarmale in foi de stevie. Sarmale in foi de stevie reteta simpla si delicioasa. Sarmale in frunze de stevie. Retete cu stevie.
Reteta de sarmale in foi de stevie este una dintre preferatele mele. Se prepara usor, sunt delicioase si chiar au un gust deosebit.
In primul rand spalam bine frunzele de stevie si le oparim putin in apa fiarta. Le trecem imediat in apa rece sau cu gheata si le lasam sa se scurga bine intr-o sita.
Intr-un bol punem carnea, ceapa tocata marunt, orezul si celelalte ingrediente mentionate mai sus. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia.
Punem cateva linguri de ulei pe fundul vasului in care vom fierbe sarmalele.
Taiem partea groasa a frunzelor de stevie, punem cate o lingura din compozitia de carne si formam sarmalele.
Le asezam in vas si, intre randuri punem suc de rosii si frunze de dafin.
Cand am treminat de rulat sarmalutele, acoperim cu apa (cam la nivelul ultimului rand) si fierbem in jur de 50-60 de minute, la foc mic, pana cand sarmalutele sunt gata.
Sunt grozave, asadar va invit si pe voi sa incercati reteta de sarmale in foi de stevie. Va asigur ca vor fi pe placul tuturor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii