Varza se spala bine si se pregatesc foile pt sarmale (eu le tai in doua). Carnea tocata se amesteca cu orezul, ceapa tocata cimbru, marar, vegeta. piper si pasta de rosii. Apoi se pregatesc sarmalele. In oala eu pun primul rand de varza tocata apoi 2-3 frunze de dafin, cimbru si costita afumata, apoi asez sarmalele si pe ultimul rand pun tot varza tocata,costita afumata, marar si niste pasta de rosii. Lelas la foc potrivit sa fiarba o ora jumate si apoi inca o jumatate de ora le las la cuptor. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii