autor:

» » Mancaruri cu carne

Sarmale in foi de varza fierte in vin

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1,5 kg Porc, 0,5 kg Vita, 300 gr Bacon, 300 gr Pasta de tomate, 20 gr Varza murata, 100 gr Orez, 3 buc Ceapa, 5 gr Piper, 5 gr Cimbru, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Dificultate: Ridicata Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa, orezul, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piper si cimbrul. Foile de varza se tin in apa rece cam 1 ora, se impacheteaza sarmalele, se aseaza la fundul cratitei 1 lingura de untura, varza tocata marunt, si putina costita, se pun sarmalele pana se umple cratita; deasupra se pune costita taiata, bulionul 1 cana de apa si o sticla de vin rosu. Se baga la cuptor pentru circa 2 ore si jumatate. Sunt foarte bune cu mamaliguta si ardei iute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza fierte in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg Porc
  • 0,5 kg Vita
  • 300 gr Bacon
  • 300 gr Pasta de tomate
  • 20 gr Varza murata
  • 100 gr Orez
  • 3 buc Ceapa
  • 5 gr Piper
  • 5 gr Cimbru
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa