Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa, orezul, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piper si cimbrul. Foile de varza se tin in apa rece cam 1 ora, se impacheteaza sarmalele, se aseaza la fundul cratitei 1 lingura de untura, varza tocata marunt, si putina costita, se pun sarmalele pana se umple cratita; deasupra se pune costita taiata, bulionul 1 cana de apa si o sticla de vin rosu. Se baga la cuptor pentru circa 2 ore si jumatate. Sunt foarte bune cu mamaliguta si ardei iute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii