autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmalute cu soia

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2005

Ingrediente
150 gr. de soia fulgi (vor rezulta dupa rehidratatre cam 500 gr), frunze de varza sau de vita de vie, 2-3 morcovi, 300 gr. orez, 3-4 cepe, 2 linguri de faina, 2 linguri de bulion, sare si piper dupa gust, 250 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 5h

32 voturi

Mod de preparare

Calim usor ceapa in 5o ml.ulei.Cand a devenit translucida,se ia de pe foc si se adauga restul de ulei.Adaugam apoi soia stoarsa bine,morcovul ras,faina,orezul ales si bine spalat,sarea si piperul.
Modelam sarmalute apoi le punem la fiert in apa cu bulion.Cine doreste poate adauga si bors de tarate.Trebuie sa fiarba la foc mic cam 1 ora.Se pot servi calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu soia si ciuperci in foi de vita (de post)

Sarmalute cu soia si ciuperci in foi de vita (de post)

Puneti la inmuiat cuburile de soia in 350-400 ml apa clocotita cu condimente pentru sarmale, sau

17 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Crema de fasole uscata, varianta de post

Crema de fasole uscata, varianta de post

Fasolea bine spalata, o punem la fiert, sa de-a cateva clocote, dupa care o strecuram si aruncam

24 voturi    15 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    simona , 03 martie 2010

    fff bune sarmalutele...iutesc retetele astea

Dificultate

Medie

Timp

5h

32 voturi

Ingrediente

  • 150 gr. de soia fulgi (vor rezulta dupa rehidratatre cam 500 gr)
  • frunze de varza sau de vita de vie
  • 2-3 morcovi
  • 300 gr. orez
  • 3-4 cepe
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • 250 ml ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciorba de perisoare