Se pregateste carnea pentru sarmalute: ceapa, orez, sare, piper, diferite alte condimente si se caleste, foile de vita se oparesc si se lasa la scurs, dupa care se trece la umplerea sarmalutelor, totodata se taie pravul partea alba in bucati de 5-6 cm se scoate partea din mijloc si se umple cu amestecul din carne. Cand totul este gata se pun in oala de pamant si se introduc la cuptor, punandu-se si 250 gr de afumatura se pune grasime si se lasa la fiert, se verifica din cand in cand, cand sunt gata se scot din cuptor. Pentru a crea un decor mai indraznet si ceva mai inedit punem la foc 6-7 cartofi cand acestia sunt fierti se scot se dau intr-un jet de apa rece si se dau prin masina de tocat ca in imaginea alaturata, se decoreaza farfuria cu o bucata de rosie si castravete. Pofta Buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii