Se bat albusurile separat cu zaharul,apoi sa adauga galbenusurile amestecate cu putina sare,se adauga vanilia,apoi faina amestecata cu pesmetul si praful de copt. Se amesteca usor pt a nu se lasa albusul. Se pune compozitia in forme de briose. Se da la cuptor 20-25 min. Intre timp se bate frisca si se da la rece. Se pregateste siropul astfel;se pune zaharul si apa se lasa sa fiarba apoi se pune romul si se mai lasa 2min sa fiarba. Se raceste putin si se pot insiropa savarinele dupa ce au fost scoase din cuptor si racite in prealabil.Se ung capacelele savarinelor cu jeleu si se orneaza cu frisca. Se da la rece. Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii