Pentru orez, punem intr-o oala apa, cubul de legume, sare si curcuma si le lasam sa fiarba. Cand apa da in clocot, adaugam orezul, dam flacara pe mediu si lasam sa fiarba sub capac, 15’ dupa care oprim focul, orezul este gata.
Intre timp, taiem fideluta prazul, ardeiul gras si cel iute, ciupercile si usturoiul.
Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam prazul, lasam 1-2’ la calit, adaugam ardeiul, mai lasam putin si punem ciupercile si usturoiul, amestecam punem capacul si le lasam cam 5’ sa fiarba impreuna. Adaugam scoicile, sosurile, pasta, apa si mai lasam la fiert 15’.
Servim preparatul cald, orezul sub forma de turnulet , de jur imprejur scoici si pentru ornament cateva fire de arpagic.
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii