Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs.
Intr-o tigaie mai adanca, punem doua linguri de ulei, cand este incins, adaugam scoicile , un praf de sare , unul de piper, una lingura sos Worcester, una lingura sos de soia, amestecam totul , punem un capac si lasam la dinstuit 15’, la foc mic.
Apoi, adaugam legumele congelate , amestecam si mai lasam sub capac tot la foc mic, inca 15’. La final adaugam si fructele din compot , amestecam usor si le lasam sa se patrunda 5’ la foc mic.
Este un preparat deosebit, foarte gustos si se prepara rapid. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii