autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu peste

Scoici picante cu crema de branza

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Ingrediente
500 g carne de scoici congelata, , 1 lingura ulei de masline, 1 lingura ulei chilli, 50 ml vin alb, 50ml cogneac, sare, piper, 4 catei de usturoi, 2cm ghimbir, 2 linguri crema de branza dulce, Frunze ceapa verde, Taitei instant

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Scoicile se decongeleaza, se spala cu apa rece, apoi se introduc in apa clocotita pentru maxim 5 minute.
Se scurg bine de apa si se lasa in strecuratoare.
Punem uleiurile la incins intr-o tigae antiaderenta (wok am folosit eu), adaugam usturoiul pisat si ghimbirul tocat marunt. Lasam cateva secunde apoi adaugam scoicile si amestecam. Lasam la calit cam 5 minute.
Intre timp pregatim taiteii conform instructiunilor de pe plic.
Peste scoici, adaugam cognacul, vinul si mai lasam aproximativ 2-3 minute, pana lichidul se evapora, adaugam taiteii scursi, asezonam cu sare si piper si adaugam crema de branza. Amestecam si oprim focul.
Servim scoicile calde cu frunze de ceapa verde tocatate deasupra.
Se pot servi si alaturi de orez, sau cartofi dupa preferinta.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici picante cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu ciuperci la cuptor

Pangasius cu ciuperci la cuptor

Spalam pestele,il punem intr-o tava de yenna.Curatam ciupercutele si le spalam,apoi le punem in tava

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Hering marinat cu legume

Hering marinat cu legume

Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat.

50 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de scoici congelata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura ulei chilli
  • 50 ml vin alb
  • 50ml cogneac
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • 2cm ghimbir
  • 2 linguri crema de branza dulce
  • Frunze ceapa verde
  • Taitei instant

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune