autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

Scoici trase in sos de vin alb si unt

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
-600g scoici in cochilie sau 250g scoici congelate, -50g unt, -100ml vin alb, -10g usturoi catei, -3g sare, -2g piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: scoicile se trag la tigaie in unt pina cand acestea se deschid si capata o culoare galbuie, se sting cu vin alb, se adauga usturoiul, piper, sare, cimbru si busuioc dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici trase in sos de vin alb si unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

Se spala pestele,se da prin faina si apoi prin ou si iar prin faina.Se pune la prajit in ulei incins

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste "donut" prajit