Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C. Se amesteca ingredientele uscate si se freaca apoi cu unt. Se adauga smantana si si oul in centrul compozitiei si se amesteca pentru a obtine un aluat moale si elastic. Se rastoarna apoi pe o suprafata presarata cu faina si se intinde pana se subtiaza la aprox. 1,2 cm grosime. Se inteapa apoi cu o furculita si se taie in forme mici, rotunde (aporx. 3,8 cm diametru). Se coca poi in cuptorul pre-incalzit pentru aprox. 10-15 min. Este recomandat sa se serveasca cat sunt calde. Se taie in doua si se ung cu unt sau gem (mai ales cu unt de capusni : ) ).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii