Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C. Se amesteca ingredientele uscate si se freaca apoi cu unt. Se adauga smantana si si oul in centrul compozitiei si se amesteca pentru a obtine un aluat moale si elastic. Se rastoarna apoi pe o suprafata presarata cu faina si se intinde pana se subtiaza la aprox. 1,2 cm grosime. Se inteapa apoi cu o furculita si se taie in forme mici, rotunde (aporx. 3,8 cm diametru). Se coca poi in cuptorul pre-incalzit pentru aprox. 10-15 min. Este recomandat sa se serveasca cat sunt calde. Se taie in doua si se ung cu unt sau gem (mai ales cu unt de capusni : ) ).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii