autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Scoverzi delicioase

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
200 g unt, 100 g de zahar brun topit, 4 linguri de sirop auriu, 250 g fiertura de ovaz, 50 g faina, 1 lingurita de ghimbir macinat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 5 / 190 grade Celsius.
2. Se topeste untul intr-o cratita se se adauga zaharul si siropul.
3. Se ia de pe foc si se adauga fiertura de ovaz, faina si ghimbirul macinat.
4. Se toarna amestecul intr-o tava de copt unsa, de dimensiunea 20 cm x 20 cm, si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.
5. Se coace 20 minute, se lasa sa se raceasta, apoi se taie prajitura in bucati dreptunghiulare.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoverzi delicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Savarine

Savarine

Se ung 12 forme (eu ung 12 si pun 2 forme de briose;formele mele de savarina sint mai mici) cu unt,apoi

33 voturi    25 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Desert cu piersici

Desert cu piersici

Piersicile le punem la scurs, dupa ce s-au scurs le presaram cu scortisoara. Foaia de aluat se taie

9 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 100 g de zahar brun topit
  • 4 linguri de sirop auriu
  • 250 g fiertura de ovaz
  • 50 g faina
  • 1 lingurita de ghimbir macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca dulce de paste