autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Scoverzi delicioase

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
200 g unt, 100 g de zahar brun topit, 4 linguri de sirop auriu, 250 g fiertura de ovaz, 50 g faina, 1 lingurita de ghimbir macinat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 5 / 190 grade Celsius.
2. Se topeste untul intr-o cratita se se adauga zaharul si siropul.
3. Se ia de pe foc si se adauga fiertura de ovaz, faina si ghimbirul macinat.
4. Se toarna amestecul intr-o tava de copt unsa, de dimensiunea 20 cm x 20 cm, si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.
5. Se coace 20 minute, se lasa sa se raceasta, apoi se taie prajitura in bucati dreptunghiulare.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoverzi delicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Estonian Kringel

Estonian Kringel

Rezultatul e unul mai brunetel din cauza ca am plouat prea multa scortisoara, desi data viitoare

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Savarina de la ea de acasa

Savarina de la ea de acasa

1. Intr-un lighenus se pune faina si drojdia care se dizolva in putina apa calduta(eu am pus 2-3

12 voturi    3 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 100 g de zahar brun topit
  • 4 linguri de sirop auriu
  • 250 g fiertura de ovaz
  • 50 g faina
  • 1 lingurita de ghimbir macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spal? delicat fructele. Într-o crati?? mai mare se pun la fiert apa cu zah?rul, care se las? s? fiarb?, iar când începe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tarta cu rubarba