1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 5 / 190 grade Celsius.
2. Se topeste untul intr-o cratita se se adauga zaharul si siropul.
3. Se ia de pe foc si se adauga fiertura de ovaz, faina si ghimbirul macinat.
4. Se toarna amestecul intr-o tava de copt unsa, de dimensiunea 20 cm x 20 cm, si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.
5. Se coace 20 minute, se lasa sa se raceasta, apoi se taie prajitura in bucati dreptunghiulare.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii