Scrumbie cu verdeturi la cutor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Scrumbie cu verdeturi la cutor

Ingrediente

  • 2 scrumbii
  • 3-4 lamaii
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • rozmarin
  • menta
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare

In primul rand curatam bine scrumbia si o spalam. In interiorul acesteia punem felii de lamaie si verdeturile spalate si uscate.

Punem scrumbia pe o folie de staniol, o ungem cu o lingura de ulei de masline si turnam zeama de la o lamaie. Impachetam astfel incat tot lichidul sa ramana in staniol. Dam scrumbiile la cuptorul preancalzit la 200°C, pentru 20 de minute. Dupa acest interval de timp le vom scoate din staniol, le lasam in sucul de lamaie in vas si le mai introducem la cuptor pentru inca 10-15 minute, avand grija sa le intaorcem pe ambele parti. Cand le scoatem din cuptor le saram si piperam.

Servim cu garnitura de cartofi fierti si brocoli. Scrumbia este un peste foarte gras, este posibil sa mai aveti nevoie de lamaie cand serviti.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise