autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata cu sos de hrean

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g cartofi, , sare, , 4 tulpini de praz, , 3 linguri unt, , 4 linguri codite de ceapa verde taiate rondele, , piper, , 1 mar, , 2 morcovi, , 200 g smantana, , hrean proaspat ras, , zeama de lamaie, , zahar, , 8 fileuri de scrumbie marinata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie bucatele si se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Prazul curatat se taie rondele si se prajeste 5 minute in unt, impreuna cu cartofii scursi. Se incorporeaza rondelele de ceapa verde si se gusta de sare si piper.
Intre timp se dau morcovii si marul pe razatoarea mare, se amesteca cu smantana si se adauga hreanul ras, zeama de lamaie, sare si zahar.
Se aseaza fileurile de scrumbie pe farfurii si se servesc cu cartofii prajiti in unt si sosul de hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie marinata cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caras prajit

Caras prajit

Bucatile de caras se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste ( file de merluciu)

Peste ( file de merluciu)

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva

5 voturi    4 comentarii
1h 1 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g cartofi
  • sare
  • 4 tulpini de praz
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri codite de ceapa verde taiate rondele
  • piper
  • 1 mar
  • 2 morcovi
  • 200 g smantana
  • hrean proaspat ras
  • zeama de lamaie
  • zahar
  • 8 fileuri de scrumbie marinata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Marinata de peste (fitofag)