autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata cu sos de hrean

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g cartofi, , sare, , 4 tulpini de praz, , 3 linguri unt, , 4 linguri codite de ceapa verde taiate rondele, , piper, , 1 mar, , 2 morcovi, , 200 g smantana, , hrean proaspat ras, , zeama de lamaie, , zahar, , 8 fileuri de scrumbie marinata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie bucatele si se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Prazul curatat se taie rondele si se prajeste 5 minute in unt, impreuna cu cartofii scursi. Se incorporeaza rondelele de ceapa verde si se gusta de sare si piper.
Intre timp se dau morcovii si marul pe razatoarea mare, se amesteca cu smantana si se adauga hreanul ras, zeama de lamaie, sare si zahar.
Se aseaza fileurile de scrumbie pe farfurii si se servesc cu cartofii prajiti in unt si sosul de hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie marinata cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasiu cu rosii

Pangasiu cu rosii

Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim usturoiul 1 minut. Adaugam fileul de peste

15 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g cartofi
  • sare
  • 4 tulpini de praz
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri codite de ceapa verde taiate rondele
  • piper
  • 1 mar
  • 2 morcovi
  • 200 g smantana
  • hrean proaspat ras
  • zeama de lamaie
  • zahar
  • 8 fileuri de scrumbie marinata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Tartă cu ton şi roşii