Se curata cartofii, se taie bucatele si se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Prazul curatat se taie rondele si se prajeste 5 minute in unt, impreuna cu cartofii scursi. Se incorporeaza rondelele de ceapa verde si se gusta de sare si piper.
Intre timp se dau morcovii si marul pe razatoarea mare, se amesteca cu smantana si se adauga hreanul ras, zeama de lamaie, sare si zahar.
Se aseaza fileurile de scrumbie pe farfurii si se servesc cu cartofii prajiti in unt si sosul de hrean.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii