Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.
Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza si ele cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.
Pe o folie de aluminiu, unsa cu putin ulei de masline se aseaza scrumbia , se stropeste cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura de amestec de verdeturi.Asa se procedeaza cu fiecare scrumbie in parte apoi se inveleste fiecare in folia de aluminiu.Se pune intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa putin ca sa se rumeneasca.Se servesc cu zeama de lamaie din abundenta.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii