autor:

Maria Namoloiu

» » Torturi

Sekttorte - tort cu vin spumos

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Blat: 3 glabenusuri, , 3 albusuri batute spuma, , 100g zahar, , 150g migdale rase, , 100g ciocolata rasa, , 1/2 pachet praf de copt, , 5 nuci taiate, , Crema: 1 conserva mare de piersici taiate, , 1 plic de Aranca de maracuia si caise (crema pudra de preparat cu apa si iaurt), , 200ml vin spumos sec, , 2 pachetele intaritor frisca, , 2 pachete zahar vanilat, , 2 cutii de frisca (400ml), pt. ornat - fulgi de migdale prajiti/ fulgi de ciocolata.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca ca pt. aluat - la sfarsit punandu-se albusurile spuma. Aluatul se coace intr-o forma de 26cm circa 30\' la 180-200°C.
Crema: Frisca se bate cu intaritorul. Vinul spumos se amesteca cu praful de crema si se adauga la frisca. Blatul se prinde cu un inel si se acopera cu piersici. Se pune crema deasupra si se lasa 1 zi in frigider. Inainte de servire se orneaza cu migdalele prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sekttorte - tort cu vin spumos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
tort de ciocolata si frisca si mandarine

tort de ciocolata si frisca si mandarine

Pentru blat: Se freaca untul cu zaharul, se adauga ouale, ciocolata topita, zaharul vanilat si

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Acesta a fost desertul de pe masa de Paste, insa daca doresti sa il decorezi altfel, se preteaza

4 voturi    5 comentarii
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    SUPER !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Buuuuun!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Blat: 3 glabenusuri
  • 3 albusuri batute spuma
  • 100g zahar
  • 150g migdale rase
  • 100g ciocolata rasa
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 5 nuci taiate
  • Crema: 1 conserva mare de piersici taiate
  • 1 plic de Aranca de maracuia si caise (crema pudra de preparat cu apa si iaurt)
  • 200ml vin spumos sec
  • 2 pachetele intaritor frisca
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 2 cutii de frisca (400ml)
  • pt. ornat - fulgi de migdale prajiti/ fulgi de ciocolata.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

31 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

SUPER !

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
torturi cu fantezie