Ingredientele pentru blat se amesteca ca pt. aluat - la sfarsit punandu-se albusurile spuma. Aluatul se coace intr-o forma de 26cm circa 30\' la 180-200°C.
Crema: Frisca se bate cu intaritorul. Vinul spumos se amesteca cu praful de crema si se adauga la frisca. Blatul se prinde cu un inel si se acopera cu piersici. Se pune crema deasupra si se lasa 1 zi in frigider. Inainte de servire se orneaza cu migdalele prajite.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii