autor:

Maria Namoloiu

» » Torturi

Sekttorte - tort cu vin spumos

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Blat: 3 glabenusuri, , 3 albusuri batute spuma, , 100g zahar, , 150g migdale rase, , 100g ciocolata rasa, , 1/2 pachet praf de copt, , 5 nuci taiate, , Crema: 1 conserva mare de piersici taiate, , 1 plic de Aranca de maracuia si caise (crema pudra de preparat cu apa si iaurt), , 200ml vin spumos sec, , 2 pachetele intaritor frisca, , 2 pachete zahar vanilat, , 2 cutii de frisca (400ml), pt. ornat - fulgi de migdale prajiti/ fulgi de ciocolata.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca ca pt. aluat - la sfarsit punandu-se albusurile spuma. Aluatul se coace intr-o forma de 26cm circa 30\' la 180-200°C.
Crema: Frisca se bate cu intaritorul. Vinul spumos se amesteca cu praful de crema si se adauga la frisca. Blatul se prinde cu un inel si se acopera cu piersici. Se pune crema deasupra si se lasa 1 zi in frigider. Inainte de servire se orneaza cu migdalele prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sekttorte - tort cu vin spumos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort  pruna beata

Tort pruna beata

Puneti la inmuiat prunele uscate in alcool pentru 5~6 ore. Mixati ouale cu zaharul pana se mareste

17 voturi    11 comentarii
12h
Torturi
Tarta cu crema de branza si mac

Tarta cu crema de branza si mac

Preparare blat Mixam zaharul cu untul moale (la temperatura camerei) si cu zaharul vanilat, pana

6 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    SUPER !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Buuuuun!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Blat: 3 glabenusuri
  • 3 albusuri batute spuma
  • 100g zahar
  • 150g migdale rase
  • 100g ciocolata rasa
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 5 nuci taiate
  • Crema: 1 conserva mare de piersici taiate
  • 1 plic de Aranca de maracuia si caise (crema pudra de preparat cu apa si iaurt)
  • 200ml vin spumos sec
  • 2 pachetele intaritor frisca
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 2 cutii de frisca (400ml)
  • pt. ornat - fulgi de migdale prajiti/ fulgi de ciocolata.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

32 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

SUPER !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de inghetata Tiramisu