autor:

Maria Namoloiu

» » Torturi

Sekttorte - tort cu vin spumos

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Blat: 3 glabenusuri, , 3 albusuri batute spuma, , 100g zahar, , 150g migdale rase, , 100g ciocolata rasa, , 1/2 pachet praf de copt, , 5 nuci taiate, , Crema: 1 conserva mare de piersici taiate, , 1 plic de Aranca de maracuia si caise (crema pudra de preparat cu apa si iaurt), , 200ml vin spumos sec, , 2 pachetele intaritor frisca, , 2 pachete zahar vanilat, , 2 cutii de frisca (400ml), pt. ornat - fulgi de migdale prajiti/ fulgi de ciocolata.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca ca pt. aluat - la sfarsit punandu-se albusurile spuma. Aluatul se coace intr-o forma de 26cm circa 30\' la 180-200°C.
Crema: Frisca se bate cu intaritorul. Vinul spumos se amesteca cu praful de crema si se adauga la frisca. Blatul se prinde cu un inel si se acopera cu piersici. Se pune crema deasupra si se lasa 1 zi in frigider. Inainte de servire se orneaza cu migdalele prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sekttorte - tort cu vin spumos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Forest

Tort Forest

Se separa albusurile de galbenusuri si punem in vasul robotului doar albusurile,adaugam zaharul si

18 voturi    2 comentarii
2h
Torturi
Tort rapid

Tort rapid

Untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. In el se pune apoi putin cate putin din cutia de

32 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    SUPER !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Buuuuun!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Blat: 3 glabenusuri
  • 3 albusuri batute spuma
  • 100g zahar
  • 150g migdale rase
  • 100g ciocolata rasa
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 5 nuci taiate
  • Crema: 1 conserva mare de piersici taiate
  • 1 plic de Aranca de maracuia si caise (crema pudra de preparat cu apa si iaurt)
  • 200ml vin spumos sec
  • 2 pachetele intaritor frisca
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 2 cutii de frisca (400ml)
  • pt. ornat - fulgi de migdale prajiti/ fulgi de ciocolata.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

31 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

SUPER !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu mousse de ciocolata si sos de zmeura