Se mixeaza bine frisca.
Cele 2 linguri de cafea instantanee se dizolva in lapte si se amesteca intr-un bol cu laptele condensat.
Se adauga treptat la frisca amestecand cu cea mai mica viteza a mixerului.
Se pune crema astfel obtinuta in forme de tarta( sau forme de silicon) care se pun la congelator 3-4 ore.
Se scot din forme pe farfurii de desert si se decoreaza cu sirop de ciocolata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii