1. Infasoara complet cu folie de plastic o tava dreptunghiulara si adanca, astfel incat folia sa atarne pe margini.
2. Bate albusurile pana ce devin ca spuma.Adauga 3 linguri de zahar pudra si bate-le pana ce devin tari.Intr-un alt bol, bate putin, cu mixerul, frisca.Redu viteza mixerului, adauga zaharul ramas, smantana , migdalele macinate, lichiorul si esenta de migdale si amesteca.Adauga o lingura plina din compozitie in albusuri si amesteca usor.Adauga albusurile, in 2 transe, in compozitia cu migdale, amestecand dupa fiecare adaugare.Toarna amestecul obtinut in tava pregatita, acopera-lcu folie si da-l la congelator pentru cel putin 4 ore.Inainte de a-l taia, presara deasupra fulgi de migdale, apasandu-i usor.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii