Se freaca untura(eu uneori pun 200g unt in loc de untura,dar e mai pufoasa cu untura)pana devine spumoasa.se adauga zaharul,zaharul vanilat,sarea,ouale pe rand,coaja rasa si sucul de la cele doua lamai(ca la maioneza,ca sa nu se taie),faina amestecata cu praful de copt si cernuta.coca trebuie sa fie de consistenta une smantani groase.
intr-o tava unsa si tapetata se toarna coca,se niveleaza cu o spatula,iar deasupra se presara zaharul cubic zdrobit,nucile taiate nu foarte marunt si ciocolata taiata bucatele.
se coace in cuptor la foc mijlociu cam 30/40 minute.
de indata ce o sa mai am putin timp va voi scrie si reteta de tarta cu lamaie si cea de placinta cu lamaie.
intereseaza pe cineva???
(mie imi place sa fac prajitura cu lamaie cum am pus in poze!sa-mi spuneti daca va place)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii