autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

SEPIE CU SPANAC SI CHIMEN DULCE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
6 portii, 1 kg sepie, 1 ceasca chimen dulce, 2 cesti spanac tocat, 2 cepe de primavara, 1 ceapa mica, taiata solzisori, 1 rosie de marime potrivita, taiata cubulete, zeama de la o lamâie mare, 1 ceasca ulei de masline, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se curata si se spala bine sepia.
2. Se ia o cratita de teflon mare si se incinge uleiul d emasline. Se pajeste ceapa 1-2 minute, apoi se adauga sepia si se rumeneste pe ambele parti. Se adauga 3 cesti de apa, se pune capacul si se fierbe inabusit cel putin 45-50 de minute.
3. Se adauga spanacul, chimenul dulce, ceapa de primavara, rosia, sarea, piperul si, daca e nevoie, putina apa. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele.
4. Se pune zeama de lamaie si se amesteca bine. Se serveste dupa 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SEPIE CU SPANAC SI CHIMEN DULCE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou prăjit în unt

Macrou prăjit în unt

Începem cu pregătirea peștelui. Înlăturăm capul și coada. Se taie pe burtă și eliminăm

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Hering la cuptor cu salata

Hering la cuptor cu salata

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 portii
  • 1 kg sepie
  • 1 ceasca chimen dulce
  • 2 cesti spanac tocat
  • 2 cepe de primavara
  • 1 ceapa mica
  • taiata solzisori
  • 1 rosie de marime potrivita
  • taiata cubulete
  • zeama de la o lamâie mare
  • 1 ceasca ulei de masline
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau la gratar cu cartofi prajiti