1. Se curata si se spala bine sepia.
2. Se ia o cratita de teflon mare si se incinge uleiul d emasline. Se pajeste ceapa 1-2 minute, apoi se adauga sepia si se rumeneste pe ambele parti. Se adauga 3 cesti de apa, se pune capacul si se fierbe inabusit cel putin 45-50 de minute.
3. Se adauga spanacul, chimenul dulce, ceapa de primavara, rosia, sarea, piperul si, daca e nevoie, putina apa. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele.
4. Se pune zeama de lamaie si se amesteca bine. Se serveste dupa 10-15 minute.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii