Acesta este un sote. Se alege sfecla rosie, se fierbe sau se coace in cuptor, se curata de coaja si se taie fie ca taiteii, fie cuburi. se pune intr-o cratita impreuna cu untul fierbinte, 2-3 linguri de apa, zaharul si sarea. Se acopera si se lasa sa farba inabusit timp de 10-15 min. Se adauga smantana si otetul si se lasa sa fiarba incet pana cade zeama. Nu se amesteca cu lingura. Se scutura cratita din cand in cand. Se poate servi ca atare si ca garnitura la friptura sau chiftele prajite.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii